Brugte sække på Charlottenborgs facade

saekke-paa-kunsthallen

Vi må være et meget velhavende samfund, når vi kan bruge penge på at sætte gamle, brugte sække op på facaden af et af vore fine, gamle palæer, som nu huser Kunsthal Charlottenborg. Det er en del af efterårets udstilling, hvor kunsthallen præsenterer fem internationale kunstnere som en del af et projekt under navnet An Age of Our Own Making.
Der er tale om skulpturer, performance, installationer, film og kollager, produceret af kunstnere fra Ghana, Palæstina, Sydafrika og Indonesien. Ideen er vistnok at sætte fokus på mulighederne for at skabe, gøre krav på eller bruge rum som borger i et samfund.
Udstillingen begrænser sig desværre ikke til kunsthallens sale, men indtager også kunsthallens facade mod Nyhavn med afrikanske lærredssække. De mange penge, som dette cirkus koster, kunne have været anvendt langt bedre.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s