Postkort fra Nice

Postkort fra Nice

Det har været et koldt og vådt forår i Frankrig, men Nice har sit eget klima mellem Alperne og Middelhavet, så mens de fryser i Paris, er der temperaturer omkring 25 her ved Rivieraen.

Der var panik i lufthavnen i Nice i aftes: Ingen lufthavnsbus. Strejke. Kø ved taxierne. Hørte en taxichauffør forlange 50 euro for en tur til byen – det er cirka 15 minutters kørsel. Og det var vist en aftale mellem chaufførerne. Profiterede af lokalkendskab: Gik et lille stykke vej til et lokalt stoppested for en bybus – slap med 1,50 euro mod lufthavnsbussens horrible 6 euro, stadig kun 15 minutters kørsel. Morgenavisen skriver, at det vil blive værre de næste uger, når der skal spilles fodbold i Frankrig. Bedste råd: Udsæt turen til Frankrig.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s