Ny ris til tørre

Ris til tørre

Ris er jo nationalretten på Bali – som i store dele af Asien. Balineseren spiser ris tre gange om dagen – morgen, middag og aften. Man kan spare mange penge ved at købe risen nyhøstet i en 50 kilo sæk, helst direkte fra risbonden. Men den nye ris er våd, så den skal tørres, og det sker ved at man breder den ud på nogle presenninger i gården eller på vejen. Her sørger solen for tørringen.

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s