Søstre kæmper mod plastikposer

Markering_004

To søstre, Melati og Isabel Wijsen, har sat sig for at udrydde plastikposerne på Bali. De startede en bevægelse i 2013, Bye Bye Plastic bags, og deres kampagne har utvivlsomt været med til at formå Balis guvernør til at erklære Bali plastikfrit inden 2018.

Man finder brugte plastikbags overalt på Bali, tit fyldt med affald. Mange ender i floder og vandløb og derpå i havet, hvor de kan flyde rundt i mange år uden at nedbrydes. Alle forretninger bruger plastikposer. Køber man fem bananer i en warung for en femmer, får man dem udleveret i en plastikpose. Supermarkederne er meget rundhåndene med plastikposer, tit får man varerne i to poser. Double bags. Uden at man skal betale for poserne. Det skal være slut inden 2018. Bye Bye plastic bags.

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s