Med fuld musik

Med fuld musik 1

Livgarden trækker op med fuld musik, så dronningen må være på Amalienborg, nok ved at gøre sig rejseklar til turen til Indonesien, hvor der skal være officielt, dansk besøg. Man kan læse følgende om statsbesøget på http://www.kongehuset.dk:

Statsbesøget vil sætte fokus på danske styrkepositioner inden for forskellige områder i dansk erhvervsliv, såsom det maritime og livsstil. Ligeledes vil statsbesøget styrke samarbejdet mellem Danmark og Indonesien.

Der vil være officiel modtagelse af Regentparret i Jakarta. Inspektion af æresgarden finder sted under modtagelsen ved Præsidentpaladset. Regentparret vil mødes med Indonesiens præsident H.E. Joko Widodo samt deltage i Præsidentens statsbanket. Derudover vil Regentparret besøge virksomheder, museer, seminarer og konferencer samt overvære åbningen af en design- og livsstilsmesse. I forbindelse med statsbesøget afholder Regentparret returarrangement i Jakarta. 

I Yogyakarta vil H.M. Dronningen besøge en batikudstilling og Gadja Mada Universitetet. I Surabaya vil H.K.H. Prinsgemalen aflægge virksomhedsbesøg samt besøge havnen i Surabaya. 
Besøget finder sted i 70-året for Indonesiens uafhængighed og 65-året for etableringen af diplomatiske relationer med Danmark, der understreger det tætte dansk-indonesiske forhold. Desuden er det første gang en dansk regent aflægger officielt statsbesøg til Indonesien.

Med fuld musik 2

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s