Mød maleren i hans eget galleri

Galleri på gaden

 

I Danmark kan gallerier jo være meget fornemme, og de er fortrinsvist drevet af kunstbegejstrede forretningsfolk, men ikke af kunstnere. Det er helt anderledes på Bali. Her flytter gallerierne det meste af udstillingen ud på gaden, så det vækker opmærksomhed, og det er tit maleren selv, der driver galleriet, for det kan også være kunstnerens atelier. Som herunder – et galleri i en port i Jalan Seminyak. Maleren maler, mens han taler med potentielle kunder, og man kan få det endnu våde maleri med hjem med det samme. Ingen mellemmænd!

Maler 1

 

Maler 2

 

Når det er sagt, må det også siges, at der er en del fabriksfremstillet kunst i gallerierne – man ser de samme billeder mange steder, og de savner ofte kunstnerisk værdi. Men man kan også finde perler!

Maleren herunder betroede bloggeren, at han har en dansk kæreste, en ung pige, som holdt ferie på Bali sidste år. De taler sammen hver dag på Skype! Måske er det hende, han har haft i tankerne.

Maler med dansk girlfriend

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s