Mislykkede stjerneskud

Nis Petersen har skrevet et fantastisk digt om pottemageren, der

..kender den sødmetunge gru/ved dag på dag at fylde/lervaser på en hylde/for nået til dens ende/vemodigt at erkende/at det, der blev ham kærest/var det, der gik i skår…

(Citeret efter hukommelsen)

Således også for amatørfotografen, der forleden tog 70 billeder under en ceremoni for en afdød i Jalan Kunti i Seminyak på Bali. De to billeder, som fotografen selv syntes var de bedste, var mislykkede: Lidt uskarpe, dårligt belyste. Det kunne end ikke repareres i fotoprogrammet. Undskyldningen er jo, at billederne er taget med et lille, vistnok verdens mindste, kamera, et Samsung ST30, mindre end et visitkort, 1,3 cm tykt, set og afprøvet i en fotoforretning på Købmagergade til 780 kroner (med etui), købt i en webbutik for 360 kr (uden etui). Fotoforretningen er nu lukket. Ideen med det lille kamera er jo, at det altid er med på farten – i lommen eller i tasken, så man altid er klar til at tage et billede. Og det tager faktisk overraskende gode billeder. Mange er brugt på denne blog. Men undertiden svigter det, især når der skal tages hurtige billeder under dårlige lysforhold.

Anyway – her er de to billeder.

Kunti 3 Kunti 4

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s