Balis tre små søstre

Båd 1

Bali har tre små søstre – tre småøer ude i Bandung-strædet: Nusa Lembongan, Nusa Penida og Nusa Ceningan. De er beboede alle tre, men livsvilkårene er vanskelige: Alt skal sejles til og fra øerne, og der er ikke gode havnefaciliteter på nogen af siderne. Selv turisterne på dagsture må soppe gennem vandet i Sanur for at komme op i bådene. Og på Nusa Penida, 200 kvadratkilometer, er der intet vand, så det er et tørt sted uden megen bevoksning.

Turisterne har taget den nærmeste, Nusa Lembongan, 8 kvadratkilometer, til sig. Der er fine strande – Hungit, Mushroom, Dream og Sunset Bays. Man kan overnatte, omend under primitive former. Den mindste ø, Ceningan, nås via en hængebro over en kanal. Her er der ingen faciliteter, men en masse natur.

Båd 2

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s