Kokkene holder pause

Kokkene holder pause

Kokkene arbejder i en restaurant på Sunset Boulevard, lige hvor den forvandler sig til Jalan Kerobokan, men her holder de pause inden aftenens arbejde. Kokke spiser jo til Heiberg-tid – således opkaldt efter ægteparret Johanne Louise og Johan Ludvig Heiberg, som dinerede, inden hun i sin tid skulle spille på Det kongelige Teater. Og kokke spiser selvfølgelig inden gæsterne kommer. Der er endda tid til overs, og den fordriver de med lidt hyggelig snak. Restauranten er kendt for lokale retter, for eksempel nationalretten her på Bali, nasi goreng, som kan fås i tre forskellige udgaver, med kylling, kød eller fisk.

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s