Vinbar på Nyhavns Hoved

Den vandrette

Vinbaren “Den vandrette” åbnede sidste år i Havnegade 53 A i en kælder, ikke sort som kul, men meget smukt indrettet, rustikt, hvidt, med et spændende vinkort. Nu, da foråret er kommet, forhåbentlig for at blive, har vinbaren fået en filial på kajen, lige der hvor der var byggeplads for cykel- og gangbroen over til Christianshavn indtil entreprenøren Pihls konkurs. Siden da har området ligget øde hen, tomt og grimt. Vinbaren præsenterer sig også på internettet med en hjemmeside, http://www.denvandrette.dk, hvor det hedder:

“På Den Vandrette serverer vi rene, uforstyrrede, glade, biodynamiske og økologiske vine med fokus på terroir og autenticitet – vine, som dufter og smager af naturens gavmildhed uden en masse unødvendige tilsætningsstoffer – vine du bliver gladere af, vil have mere af og får det bedre af – samt store klassiske raritetsvine.”

Ejerne af Den Vandrette vinbar er vinimportøren, Rosforth&Rosforth, som har mere end 100 vinbønder i stalden, en tidligere pilot, Søren Grunnet Løvenlund, nu advokat og mediator, direktør i White Guide og tidligere medejer af Søllerød Kro og Mia og Mikael Bostrøm, som driver naboforretningen, en fremragende isbod med hjemmeproduceret is.

 

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s