Frygtindgydende: Heste på Promenaden

Politi til hest

Politiet plejer at patruljere på Promenaden i Nice til fods eller på elektriske løbehjul, men det har ændret sig: Nu rider det kommunale politi på Promenaden. Det er ikke risikofrit, især ikke på den lange strækning, hvor gående og cyklister deler den smalle Promenade. Nogle af hestene er sky og bliver let forvirrede, så betjentene kan have svært ved at håndtere dem. Man gør bedst i at holde sig på lang afstand. Ikke en god ide.

Den nu genvalgte borgmester, Christian Estrosi, foreslog for nogen tid siden at Promenaden blev ændret, så den ene kørebane blev lukket for biler. Ideen var at lave en cykelsti, så cyklister og fodgængere kan separeres. Det er nu blev gennemført på en kort strækning. Forhåbentlig går byen videre med det.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s