Rumah makan = spisested

Mobil restaurant 2

 

Bali er velsignet med et stort antal små, listige spisesteder, hvor man kan få et måltid mad for næsten ingen penge. Nogle få kroner rækker langt. Her er to eksempler. Øverst et sted, der markedsfører sig som et “Rumah makan” – et “spisehus” med speciale i kinesisk køkken og fisk. Nederst et knapt så mondænt, mobilt spisested, som ejeren kan placere, hvor han forventer kunderne vil være. Speciale: Stegt banan.

Bloggerens ynglingssted er et Warung murah , som det kalder sig selv – et billigt spisested med en enkel buffet, herunder kyllingelår i karry eller balinesisk sovs. Det frekventeres af mange udlændinge, og priserne er herefter: Godt en snes kroner for en tallerken fuld af mad og en stor Bir Bintang, den lokale øl. Adresse: Jalan Petitenget, tæt ved Lio Square.

Mobil restaurant 1

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s