Tilbagelænet idyl (2)

Unge fiskere ved lagunen

 

En lang weekend i Candidasa er som at hoppe ned i en tidslomme. Har været her mange gange hen over årene, men nu var det nok fem år siden. Og ikke meget er forandret. Hotellet ligner fuldstændig sig selv. Lagunen er den samme; drengene fisker stadig, medens lotusplanterne flyder på vandet. Asram’en har fået en ny, imponerende hovedbygning, men der kaldes stadig til bøn ved slag på en træklokke, også meget tidligt om morgenen.

Båd ved lagunen

 

Bag lagunen er der en stribe sand, hvor børn leger og kvinder vasker tøj i en smal kanal med vand fra lagunen, og her har nogle fiskere deres både liggende. De er parate til at give en tur på havet. En charteraftale kan indgås på få minutter.

Yderst ude

Går man mod nord og gennem en skov, kommer man til det yderste Candidasa med kik hen ad strandsiden. Der er et tempel her, oppe på odden. Man kan også – hvis man har mod på nogle strabasser – runde pynten, som ses på billedet herover, og komme rundt til en helt øde strand med sort sand.Vandsiden

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s