Michelin stjerne på Bali

Image

Spærrede øjnene mere end almindeligt op, da et skilt ved en restaurant på Sunset Road – det nærmeste, Bali kommer en motorvej, to spor i begge retninger – reklamerede med en Michelin-stjerne. Det viste sig da også at være en tilsnigelse: Restaurantens chefkok, Ezio Gritti, har tidligere fået en stjerne i Michelins italienske udgave for en restaurant i Italien. Gritti er tilsyneladende flyttet fra Italien til Bali for at drive denne luksusrestaurant, Solata, som byder på tre menuer, den billigste til lidt under 200 kr med tre retter – ravioli med lam, red snapper, dessert. En gourmetmenu med fire retter – kalvehovede, tagliolini, red snapper, dessert – kan fås for cirka det dobbelte. Alt uden drikkevarer.

 Gritti tilbyder også undervisning i kogekunsten med timer hver onsdag, og han påtager sig også catering. http://www.solatarestaurant.com

 Der er meget at vælge imellem på det kulinariske Bali. Grittis restaurant ligger ved siden af et mere ydmygt sted til venstre i billedet. Her koster et måltid mad kun et par kroner. Men den har ingen stjerne i Michelin og henvender sig nok navnlig til balinesere.

 

 

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s