Pige med hat(te)

HattepigeKongens Nytorv er jo et rædselsfuldt sted efter at Metroselskabet har fået lov til at afspærre størstedelen af pladsen med et grimt, grønt plankeværk. Det er afskyeligt at tænke på, at torvet skal ligne – og lyde som – en krigsskueplads de næste fem år. Det er underligt, at man ikke starter udefra og borer sig ind mod midten. Ulemperne ved byggeriet af metroens udvidelse overstiger langt de trafikmæssige fordele, som metroen til sin tid giver vore efterkommere. Der hviler et tungt ansvar på de kommunalpolitikere, der har givet tilladelse til denne bymæssige katastrofe. Husk det til kommunalvalget!

I et hjørne af pladsen er der kommet et nyt marked, måske det, der i sin tid var overfor pladsen ved Strøget. Og her kan man møde en ung pige, som sælger hatte og huer. Og de kan nå ned over ørerne. Så undgår man lidt af larmen fra metroen.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s