Udstiller talentløsheden

Charlottenborg

– Jeg var her i går, men da jeg kom hjem, kunne jeg intet huske af det, jeg havde set, så nu er jeg her igen, sagde en bekendt på Charlottenborg i går under besøg på Chart Art Fair, en kunstudstilling, organiseret af en række gallerier, som her kunne promovere nogle af deres kunstnere og deres værker.

artfair

Intet under at hukommelsen var tom. Det var en flov affære. Ikke meget at se og slet ikke noget spændende. En udstilling af talentløshed. Det mest vilde var entreen – 100 kr. Og billetten var et rødt stempel på gæsternes underarm. Væmmeligt. Det var en salgsudstilling, hvor gallerierne endda betalte overnatning for nogle af deres udenbys samlerkunder. Tvivler på at der blev solgt meget.

Artfair montage

Der var mere at se på Art Copenhagen i Forum, som kalder sig Danmarks Internationale Kunstmesse. Der var en mangfoldighed af gallerier med noget for enhver smag. Galleri Moderne fra Silkeborg gav kvaliteten et løft med nogle af de nyere klassikere – Jorn, Kirkeby, Heerup og Andersen. Og der var endda en udstilling af sangeren Leonard Cohens tegninger.

Cohen

Det var alt sammen en del af Copenhagen Art week 2013 fra 23. august til 1. september. Kunsten.nu har udgivet et lille, rødt katalog, og det giver faktisk et ret godt billede af udbudet af kunst i København lige nu. www.kunsten.nu/nyhedsbrev tilbyder i øvrigt en fin emailservice med regelmæssige nyheder.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s