I kø for at købe kød – og is

SlagterDer er næsten altid kø hos denne slagter i den gamle bydel i Nice, Chez Francis, hedder forretningen. 5-6 slagtere ekspederer kunder efter et koncept, som huskes fra drengeår på Vesterbro: Man bestiller varen hos slagteren, får et nummer, står i ny kø ved kassen, betaler ved opråb af nummeret og får varen! Værnedamsvej i Nice. Priserne er – sammenlignet med danske – billige, og kvaliteten er fin.  Fik en stor lammebøf for 10 kroner. Oversåede den med mynteblade. Har købt en lille myntebusk. Myntegele findes tilsyneladende ikke.

Og der er næsten også altid kø ved isboden her på pladsen, også i den gamle by. Her er kunderne nok mest turister. Der er mere end hundrede slags is at vælge imellem -franskmændene kalder det parfumer. 3 euro for to kugler.

Isbod

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s