Sommer med Matisse i Nice

MatisseSommeren 2013 kommer – blandt meget andet – til stå i maleren Matisses tegn i Nice. – “En sommer for Matisse”, hedder det, og det varer fra slutningen af juni til slutningen af september. Der bliver særudstillinger og fremvisninger udover alt det sædvanlige, herunder malerens smukke museum, som altid er et besøg værd. Og man kan helt uden for programmet se det hus ved Promenaden, hvor han boede, og det vindue, som han brugte til nogle berømte billeder. http://www.matisse2013.nice.fr

Og meget andet: Jazz-uge i Nice (www.nicejazzfestival.fr). Og så kigger Tour de France forbi (www.letour.fr). Ind imellem en bogfestival, hvor mere end 200 forfattere vil præsentere deres værker. Over bogfestivalen svæver Albert Camus udsagn; Mit fædreland, det er det franske sprog! Og minsandten om ikke bogugen præsideres af et medlem af det franske akademi, en af de udødelige!

En spændende sommer i Nice.

Reklamer

Om nyhavn

Mand, dansk, født 1941. Uddannet som journalist, har arbejdet syv år i dagspressen. Medarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke i Danmark og i Afrika, har boet to år i Zambia. Cand. jur. fra Københavns Universitet. Praktiserede i mange år som advokat med møderet for Højesteret.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s